KUNSTWORKSHOPS

Zelf een kunstwerk maken, het scheppingsproces beleven van een kunstenaar, geeft een bijzondere dimensie aan de waardering voor kunst.

Art & Identity werkt samen met kunstenaar-begeleiders, 
die met zo'n 20 jaar ervaring voortdurend nieuwe kunst- programma’s voor het bedrijfsleven bedenken en ontwikkelen. Programma's met verschillende beeldende technieken, zoals schilderen, grafiek, beeldhouwen en glaskunst. Met de nadruk op het maken van een fraai kunstwerk en het werken in teamverband. Voor groepen van 10 - 1000 personen.

Inzetbaar bij uw opening, kick-off, teambuildingdag of relatiedag of om uw medewerkers meer gevoelig voor kunst te maken.

Voorbeelden? Uw leveranciers verbeelden gezamenlijk hun toekomstvisie op uw bedrijf in een serie grafiek. Uw personeel committeert zich aan het nieuwe mission statement door het gezamenlijk te schilderen. Uw relaties maken tijdens uw relatiedag zelf hun relatiegeschenken van glas en laten en passant voor uw entreehal een monumentaal glaskunstwerk achter.

En dan altijd tot in de puntjes verzorgd en op elke door u gewenste locatie. Wij adviseren u graag bij de keuze uit onze vaste programma’s of voor het maken van een kunstprogramma op maat.

VOOR MEER INFO:
info@art-and-identity.nl

Klik voor programma's en tarieven.
(PDF file)
Waarom kunstworkshops ? (PDF file)
 
Gratis download Acrobat Reader voor het lezen van de PDF file

© Art & Identity
Voltastraat 1-D | 6716 AJ Ede | Postbus 4123 | 6710 EC Ede | T (0318) 438909